Imam Tefalovo ponev še iz Šparove akcije. Zdaj pa jo je treba zamenjati. Gledala sem cene. Tefal je drag. Ali naj tvegam in kupim kako cenejšo? Kaj mislite o kvaliteti? Kaj vi uporabljate? Kaj mi priporočate?
hvala za nasvete
lp
Imam Tefalovo ponev še iz Šparove akcije. Zdaj pa jo je treba zamenjati. Gledala sem cene. Tefal je drag. Ali naj tvegam in kupim kako cenejšo? Kaj mislite o kvaliteti? Kaj vi uporabljate? Kaj mi priporočate?
hvala za nasvete
lp
Se kar vidim, ko berem o Adrijanini tašči, kako uniči teflonske posode
Verjetno tudi ona daje posodo prat v stroj, potem pa kaj hitro začne cvetet. Tiste Mercatorjeve na nalepke s steklenim pokrovom in izlivčkom sem na ta način kaj hitro uničila, pa tako sem jih imela rada. Vedno pa uporabljam samo plastično ali leseno kuhlo, tako da s kovino ne pride v stik, pa evo - stroj naredi svoje. Imamn pa že več let Tefalovo ponev za palačinke, ki jo tudi perem v stroju (imam pač težave z rokami), pa je kot nova, prav nič ne cveti - torej bi se reklo: za malo denarja, malo muzike. Tefalova je namreč bila dokaj draga z odebeljenim dnom. No ja, imam pa zato večkrat novo posodo ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čarobna zelena torta

Tajski rdeči curry