Pure testenine z dimljenim lososom
Koliko je pa najmanjša količina moke za vlečeno testo? Da se še jaz lotim štih probe. Meni gledanje mame očitno ni kaj dosti pomagalo, ga grem navadno kar kupit.
Loni Makaroni| Loni je napisal/a: |
| Meni gledanje mame očitno ni kaj dosti pomagalo, ga grem navadno kar kupit. |
Enako Loni... nikoli ne bom pozabila, kaj je enkrat napisala mamamia, ko je nekdo spreševal za recept za domače listnato testo: "Življenje je že tako zakomplicirano, zakaj bi si ga zakomplicirali še bolj!" In še danes se strinjam z njo
Tudi jaz sem letos delala kokosovo potico in je bila super.V nadev sem dala 2 žlici zdroba,da ni bil tako tekoč Super se je obneslo in potičke kmalu ni bilp več.![]()
Loni, vlečenega testa pač ni težko narediti, vprašaj jade, kako je s tem! ![]()
Aja, če boš delala za palčke, bi šlo tudi z žlico moke in dvema naprstnmikoma vode ter ščepcem sloi in 3 kapljicami olja. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rimljanka - zasebno mnenje
Rim, in bo spet sledila pripomba kot ob mojih ultra mini mafinih - da se morajo matrati in namesto, da bi pojedli enega orjaškega, je treba 12 manjših. Pa tako so bili lepi ![]()
![]()
![]()
Loni, če ne vedo, kaj je užitek, kdo jim je kriv. važno, da si ti uživala, ko si jih delala. kajne? Jade pa le pobaraj. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure testenine z dimljenim lososom

Svinjska ribica