| patty je napisal/a: |
| Jaz imam na treh oknih, glinene lonce, v dveh kombinacija modre pelargonije in bele lobelije, ................patty |
Močno dvomim, da imaš modre pelargonije.................saj ne obstajajo!
| patty je napisal/a: |
| Jaz imam na treh oknih, glinene lonce, v dveh kombinacija modre pelargonije in bele lobelije, ................patty |
Močno dvomim, da imaš modre pelargonije.................saj ne obstajajo!
Tudi jaz sem kar tako pogledala![]()
saj modrih pelargonij res še nisem videla niti slišala, da sploh so.
Toliko kot črni tulipan, recimo................najbrž se kakšni od sort reče "Blue", pa je vijolična, z malo več modrine v sebi..........
Jaz sem brala en prispevek od Ruth P. Reš, da naj bi bila letos modna kombinacija rumeno-vijolična. A priporočate kakšno sorto za nepokrit sončen balkon? Pa po možnosti manj zahtevno za vzgojo (ker poleti bo več pozornosti kot rože zahteval
).
Atina, za rože ne vem, za
pa ![]()
![]()
.
Atina, jaz sem si lani privoščila dva korita , ki imata spodaj hrambo za vodo-ne vem kako se točno reče, in se res fino obnesejo(upam, da jih bom letos kupila več). Tako, da ti jih priporočam, da ti ne bo treba vsak dan zalivati.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/Ja, ta korita imam, res so super. Vseeno se za kakšne surfinije ne bi odločila ...
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki z mesnimi kroglicami

Kruhove kroglice