28. apr 2008 8:33
Smeh... men je tud dojadilo vse skupi...pa še notr nism :) evagirl
Smeh... men je tud dojadilo vse skupi...pa še notr nism :) evagirl
Kazensko je nominiran še Naske, po normalni poti pa Saša in Sara.
28. apr 2008 9:02
| mambica je napisal/a: |
| Če sem pa ponosna na katero stvar v svojem življenju, pa je to, da nisem ne Bara ne Big Brotherja in ne katerega drugega resničnostnega šova gledala niti ene minute!!! Ali je še kdo tak na Kulinariki? |
28. apr 2008 9:05
| iri je napisal/a: | ||
|
![]()
![]()
Sem imela podobno natipkano že zjutraj, pa sem raje zbrisala komentar...
28. apr 2008 9:06
Naske kazensko zakaj pa to? Joj med vikendom sem jaz bolj tako tako z pc-jem in tv-jem, zato tebe Katka lopatka pooblaščam, da me vsak ponedeljek seznaniš z novostmi.
28. apr 2008 9:09
Začetnica Naske in Sebo sta bila kazensko nominirala, ker sta se pogovarjala o tem, zakaj sta nominirala Dejana (pogovarjanje o razlogih nominacije je v hiši prepovedan).
28. apr 2008 9:18
No Začetnica, bom poročala:) Simona, si zbrisala, ker je bilo za danes že preveč, ane:)
28. apr 2008 9:23
jaz se popolnoma strinjam s katko lopatko in ne vem, čemu bi še gledala te primerke, ki so še ostali v BB. Sebastjan mi je bil od vseh najboljši (pa še someščan je). bluoka
28. apr 2008 9:34
| Simona84 je napisal/a: |
Začetnica Naske in Sebo sta bila kazensko nominirala, ker sta se pogovarjala o tem, zakaj sta nominirala Dejana (pogovarjanje o razlogih nominacije je v hiši prepovedan). [metuljcek] Lep dan in veliko se smejte [metuljcek] |
28. apr 2008 9:42
Ej ne ga sračkat punce, ker sem dobre volje, da me kar razganja. Sem že nekje danes napisala- ne vem kaj je v zraku
Običajno pa res pokomentiram tiste, ki hočejo na nevsiljen način vsiljevati svojo negativo. Katka me že dobro pozna, da jaz ne šparam z besedami in da sem zelo direkten človek. Zakaj bi se delala lepo, če nisem ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veseli tiramisu

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami