Zobozdravnik- pomoč!!!!
Vsaka medalja ima dve strani, a ne? Jaz sem se samo zamislila nad tistimi 4cm. Pod jezikom je ogromno žil, že samo odrgnina sluznice krvavi ko hudič (in tudi tako boli). Če je rana krvavela samo tam, pa potem ne več (in to brez šivov), potem to z dimenzijami ne bo šlo skozi. Ni variante. Razen, če je bila samo površinska odrgnina. Drugače bi bila prerezana kaka večja žila in še kakšno izvodilo slinavke. Rana pod jezikom pa zelo hitro nastane pri tistih z zelo visokim ustnim dnom- dovolj je, da pacient požre slino, pa se tisti del kar dvigne čez zob. V takih primerih je nujna dobra asistenca in do poškodbe pride, ko ta zataji (ali pa je zdravnik prevelik ego in dela vedno vse sam, celo takrat, ko je to neumno)...
Take stvari se žal hitro zgodijo. Seveda je pa ignoriranje (zatajevanje) napake nedopustno in nestrokovno.
čoko| nina _ je napisal/a: |
| Ravno zdaj me zob boli, samo si ne upam na pregled, povrhu vsega pa tudi ne vem kako je s plačilom. Nimam ravno zlatih rezerv, ki bi jih lahko porabila za zobe. Ali ve mogoče, če je za nujen pregled treba plačati in če, koliko to približno znaša? Hvala za odgovore, Nina nina _ |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom