Film
Zdenkica, tole je sicer super, ima pa eno katastrofalno napako: ni Šečerne vodice!!!!!![]()
![]()
![]()
Lp
cervusJaz nisem ravno zaljubljenec v filme, vendar Čarli in Luiza sem gledal dvakrat in pustil kakšno solzo.
ežojKaj jaz vem, sem najbrž v eni čudni dobi: cmerim se skoraj ob vsakem filmu, pri nekaterih pa me je tako strah, da ne znam opisati. Razumljivo tudi komedij, do katerih imam precej selektivni izbor nekako ne doživljam kot bi morala.
Tumpika, če ti je do kakih solz, ki odvajajo stesne hormone, ti svetujem: Dekle, ki sem jo ljubil, Princ plime. Lahko pa preveriš, zakaj sem vsaj 10x gledala Kraljevi ribič in se smizdrila in zakaj sem celo pot domov, potem pa vržena čez posteljo tulila po ogledu filma Reka poje mi.
F r i n a
| proxima je napisal/a: |
| Danes zvecer na TV1000: Lovec na jelene. Za vse tiste, ki ga se niso videli, za vse tiste, ki so ga ze videli, zlasti pa za vse, ki si v tem trenutku zenejo k srcu kaksno v resnici ne tako zelo pomembno zadevo (koristi pri postavljanju problemov v drugacno perspektivo). lp, proxima |
| sara.vidmar je napisal/a: |
|
A si morala povedat? Seveda sem ga gledala (prvič) in bila zalepljena pred tv do pol enih zutraj pa jokala zraven, namesto da bi mirno spala in se zjutraj naspana zbudila. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Polnjene gobe

Browniji s temnim pivom