Plus paket

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

4. mar 2008 18:58

Ko smo že pri tem.

Kakšen mesec nazaj je en stric izjavil, da lahko upokojence skrbi samo matilda, nekaj takega. Pa to je meni hecno, tudi moji in od fanta stari mami se to ni zdelo nič takega, sta rekli, da to je pa čisto res.

 

Očitno res različno dojemamo.

katti

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

4. mar 2008 19:14

katti je napisal/a:

Ko smo že pri tem.

Kakšen mesec nazaj je en stric izjavil, da lahko upokojence skrbi samo matilda, nekaj takega. Pa to je meni hecno, tudi moji in od fanta stari mami se to ni zdelo nič takega, sta rekli, da to je pa čisto res.

 

Očitno res različno dojemamo.

[sreca] katti
Ne vem, če se gre le za dojemanje... Če bi bila tvoja babica na robu preživetja - če bi porabila celo pokojnino za položnice, za hrano pa bi bolj malo ostalo, verjetno tudi njej nebi bile smešne "šale" nekega državnega uslužbenca, ki ima v resnici vsega polno rit. Očitno se iz nekaterih stvari še vedno ni okusno šaliti. Konec koncev, koliko ljudi je pa mambicin post dojelo kot šalo? Drugače pa je hecno brati stare teme, predvsem mi je zanimivo izražanje, način pisanja, imam občutek, kot bi brala članek iz 50 let stare revije. Pa zanima me, kdo je bil ta henri, da je imel čast dobiti svojega smeškota? matilda

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

4. mar 2008 19:22

Marna, imam pluskota - samo na nastavitvah imam izključen plusek - saj ni treba, da vsi vejo, kake privilegije imam! (na, spet moj sarkazem - se bom res morala odvadit! )

 

Me je matilda prehitela - kar se tiče upokojencev in tiste bolane izjave, se čisto strinjam z njo. Jih preveč poznam, ki so pošteno in veliko delali, pa imajo take penzije, da ne morejo zvezat prvega z naslednjim prvim.

LP

cervus

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

4. mar 2008 19:32

Matilda, lepo od tebe, da zagovarjaš Mambico, vendar meni se njene izjave zdijo vse prej kot šala.

Imam občutek, da nekateri namenoma odpirajo teme, da so v centru pozornosti.

Vendar lepo se je zapomniti človeka v dobri luči ne pa v slabi.

 

 

Lep večer še naprej

Anamarija

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

4. mar 2008 19:44

anamarija1 je napisal/a:
mam občutek, da nekateri namenoma odpirajo teme, da so v centru pozornosti.

 

A tem stavkom si pa v piko zadela!

Lep dan in veliko se smejte

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17786

4. mar 2008 19:55

katti je napisal/a:
Kakšen mesec nazaj je en stric izjavil, da lahko upokojence skrbi samo matilda, nekaj takega. Pa to je meni hecno, tudi moji in od fanta stari mami se to ni zdelo nič takega, sta rekli, da to je pa čisto res. katti

To ni bil en stric za šankom ali pri mizi v družbi prijateljev. To je bil državni uslužbenec (funkcionar), ki je v svoji profesionalni vlogi izrekel tiste besede. In, doživel, kar mu je po pravici šlo (no ja, bi moral še kaj več), odstavljen je bil s fiunkcije. Neskončna razlika, kajne, med zasebnim in javnim.

rimljanka - zasebno mnenje

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

4. mar 2008 19:57

Dobro bom tih. Verjemte pa, da se ne valjamo v denarju.

katti

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

4. mar 2008 19:57

aha, elaphus... potem pa odlično skrivaš Marna

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

4. mar 2008 20:11

Anamarija1, saj jaz v bistvu ne zagovarjam mambice, ampak vse tiste, ki nekaj napišejo in se jih tako spljuva na tem pozitivnem super forumu - sploh ne vem od kje toliko negativne energije in posmehovanja v pisanju pozitivnih ljudi... Sem že napisala, da bi nekdo lahko pojasnil mambici, da so za vzdrževanje portala potrebna sredstva, ki si jih lastnik pridobi iz reklam in prodaje plus paketa. Da pa nebi bil plus paket le znakec zraven nicka, imajo plačniki pač neko ugodnost. Ostali pa se pač znajdemo kot vemo in znamo, celo tema na forumu nam je v pomoč. Glede promoviranja - ali kaj že, pa je res tako, da se masikatera tema spreobrne v privat dialog dveh (ali nekaj) uporabnikov, ponavadi sploh nima zveze s temo, dejstvo pa je, da bi se to lahko zmenili preko zasebnih sporočil, zakaj jih sicer imamo. No, meni se to ne zdi promocija (v bistvu sploh ne vem, če je bilo to mišljeno ali kaj drugega) ampak vse kaj drugega - pa brez zamere. Prav zaradi vsega tega, sem vedno bolj začela zahajati na ta portal zaradi tistega, čemur je namenjen in začela sem celo uporabljati filter, ampak kaj ko se na kulinaričnem delu ne dogaja toliko... Mislim, da je ta stran super kar se tiče receptov in kulinarične pomoči na forumu, spoznala sem tudi nekaj super ljudi... glede rubrike "ostalo" pa me vedno manj moti, tudi če bi jo lastnik ukinil. Drugače se pa strinjam res s stavkom: "Imam občutek, da nekateri namenoma odpirajo teme, da so v centru pozornosti", mogoče je bilo pa s tem mišljeno tisto "promoviranje".... Lep večer vsem matilda

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

4. mar 2008 20:14

Elaphus imaš prav,kaj jih briga kakšne privilegije imamo,.Madona,sploh nisem vedela da se plusko da isključit.Pa le ni bila tema zaman..... lp goga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti