Ocvrtki s sirom in salso verde
Mambica, tebi očitno stvari na kulinariki niso prav nič všeč. Ni ti všeč, da tisti, ki z nakupom plus paketa podpiramo obstoj teh strani, na katerih tudi ti najdeš veliko uporabnih stvari, uživamo nekaj dodatnih ugodnosti, ni ti všeč - vsaj tako zgleda - da ogromno ljudi s svojimi prispevki skuša pomagat posameznikom pri reševanju njihovih zagat in res je, da se pri tem velikokrat pojavljajo isti ljudje, o katerih imam jaz v glavnem le najboljše mnenje. Menim, da oseba, ki se pojavlja s takim ali drugačnim nick name(mom) nikakor na ta način ne promovira sebe, saj ne nazadnje za večino niti ne vemo, kdo so v resnici - menim le, da so to ljudje, ki imajo veliko znanja in ga tu nesebično delijo z nami.
Jaz sem jim vedno znova hvaležna in mambica, s tem, ko tudi sama plačujem plus paket, nisem nikoli imela občutka, da kdo cuza denar od mene.
Lepo se imej ![]()
Kulinarika je res plačljiva v določenih primerih in če to želiš, vendar je tudi najboljša od vseh strani, ki še obstajajo. In nikoli prej se nisem naučila toliko kuhati, kot sem se tukaj, ni strani, ki bi jo po večkrat na dan pogledala, tako kot Kulinariko net, ko sem prebolevala smrt moje mame, so me samo na Kulinariki znali potolažiti in če bi mi kdo prej rekel, da bom iskala pomoč pri nepoznatih ljudeh, bi se mu smejala. Vem, da obstajajo tudi drugi forumi, vendar na teh straneh so nekako drugačni ljudje, vsaj jaz jih tako čutim. In tistih par EUR, ki ga dam enkrat na leto je vreden tega denarja.
SILVAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrtki s sirom in salso verde

Bučna juha s kokosovim mlekom