Vedeževanje

biba22  

član od: 1.1.2009

sporočila: 48

10. maj 2009 13:20

Mene pa zanima,če ima kdo izkušnje z astrologinjo Emo Kurent?V primeru,da ja so se pol vam njene napovedi uresničile ali ne?Ali vas je zadela? Vem,da ji lahko pišeš za brezplačno anonimno objavo na Slovenske novice - v Astro novicah ima svoje prispevke in odgovore bralcev. Katere dneve pa točno ona objavlja odgovore na Slovenske novice in kolikokrat na teden ali na mesec?Kaj mogoče kdo ve? Ji imam namen pisat in zato me zanima,da koliko je dobra! Skratka želim vaše mnenje glede nje! Kaj mogoče je šel kdo osebno do nje? Lp biba22

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4733

10. maj 2009 15:54

Mojo prijateljico je zadela, ja ...v prštofel namreč. Poslala ji je neke everčke pred enim letom približno, na odgovor pa še čaka. Everčkov ne pričakuje nazaj. biba22, denarja se lahko bolj koristno znebiš z obiskom kakšnega bazena, masažo, pedikuro, izletom do morja... Ognjič

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

10. maj 2009 22:31

Biba22, imaš na izbiro: - da iščeš po obskurnih rumenih cajtengih številke on-line vedeževalk, da pišeš tej in oni dami v ta ali oni tabloid...., da to počneš non-stop oziroma kadarkoli se boš počutila negotovo in ti bo nekdo, ki te ne pozna, rekel, da bo vse okej in ti boš verjela, ker boš hotela verjeti...skratka, da zapraviš svoje življenje za to, da ti bodo drugi dajali zanič usmeritve..... - da primeš življenje v svoje roke in ga začneš kontrolirati. Namesto negotovosti o sedanjosti in prihodnosti lahko izbereš to isto negotovost ampak hkrati tudi svoj angažman, da se pretolčeš čez negotovost. Namesto tega, kako bo v šoli, se raje uči. Namesto tega, kako bo s službo, hudiča, službe tisti,ki so vztrajni, dobijo. Tisti, ki pa niso, jih pa ne.Namesto tega, kako bo z zdravjem - pojdi raje na pregled. Namesto tega, kako bo v ljubezni - odpri oči in se nauči spoštovati samo sebe, ko boš v tem stanju, ni vrag, da ne bo še kdo drug tega opazil. Skratka, draga moja, izbira je tvoja. Samo ne sem čez kako leto stokati in jokati, kako gre vse narobe in kako si sledila nasvetu šlogarce, pa se nekako ni izšlo...... Pa kakšno literaturo z bolj kompliciranimi stavki, manjšim fontom in manj slikami začni brati. Z branjem tabloidov se ni še nikomur življenje trajnoobrnilo na bolje. Vendelina jr.

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

26. jul 2012 15:51

ojla

Mene pa zanima,če ima kdo kakšne dobre izkušnje glede vedeževanja oziroma kakšnega priporoča,ker imam hčerko,ki ima probleme s študijem vendar je zelo optimistična, ampak se jo skoz drži smola ,pa sem mislila,če bi malo povprašala kakšno dobro vedeževalko.

 

lp

-pika

Mygrace

sporočila: 6506

26. jul 2012 16:01

No ja.....

Enkrat sem naredila en eksperiment.....

Sem rekla, da sem bila pri eni priznani vedeževalki, kateri vsi verjamejo in vse ugane in da drži kot pribito!

 

Vsebina:

- težave so velike ampak z močno voljo se jih ajncvajdraj zeliminira!

- kljub nasprotovanju okolice bo zadeva uspela!

- potrebno bo kar nekaj truda, a na koncu se kaže uspeh!

 

In je tako tudi bilo.

 

Menda ne gledamo zastonj tistih ritualov na začetku šampionskih tekem, kajne?

 

(denar lahko nakažete dobrodelnim organizacijam press)

 

Mygrace

patty  

član od: 2.9.2005

sporočila: 298

26. jul 2012 16:05

-pika je napisal/a:

ojla

Mene pa zanima,če ima kdo kakšne dobre izkušnje glede vedeževanja oziroma kakšnega priporoča,ker imam hčerko,ki ima probleme s študijem vendar je zelo optimistična, ampak se jo skoz drži smola ,pa sem mislila,če bi malo povprašala kakšno dobro vedeževalko.

 

lp



-pika

 

Če ima težave s študijem, ji priporočam bioenergetika, ki ji bo pomagal z energijo. Moji sestri je vedeževalka zagotovila, da bo sprejeta na študij medicine, no lahko povem, da ni bila:) Toliko.

patty

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17786

26. jul 2012 16:29

patty je napisal/a:

 Moji sestri je vedeževalka zagotovila, da bo sprejeta na študij medicine, no lahko povem, da ni bila:) Toliko.

Brez zlobe, ampak, a bo potem, ko bo tvoja sestra zdravnica, tudi šlogarco potrebovala za diagnoze postavljati? 

No, obstaja pot, kako do študija medicine, brez šlogarce: še enkrat na maturo, izboljšati točke in - cilj bo dosežen. No, vmes bo treba še oddati vlogo za vpis,....pač po terminskem planu, kot bo naslednje šolsko leto. Aja, pa učiti se, učiti, študirati,..... Verjemi, sploh ne bo prva, če se bo tega lotila tako. 

rimljanka

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

26. jul 2012 18:04

Doslej mi je najbolj všeč en vedeževalec, ki je ženski, ki ga je vprašala, kdaj bo zadela na lotu, odgovoril: Ko boste imeli prekrižanih  vseh sedem izžrebanih številk!

 

Ta je pa bil mojster, ni kaj!

mamamia

ursus_le  

član od: 25.5.2008

sporočila: 227

26. jul 2012 18:16

Pa se zlagal se ni

urska

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

26. jul 2012 18:33

Danes je dan za smejat!

 

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti