Vedeževanje

[citat=--Moycaa--][ Sami si krojimo svojo usodo. In "Kadar si nečesa zares želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile," je zapisal Paulo Coelho v Alkmistu. in še en cukr "Svaki je čovjek tvorac vlastih zabluda" je zapisal Goran Ivanišević v pismu, v katerem se opravičuje svoji Tatjani in otrokoma za domnevni skok čez plot in ki ga lahko preberete na enem hrvaškem sajtu ta tednen.... Skratka, pametnemu zadošča... Vendelina jr.

Ne dolgo tega sem bil hudo razočaran nad članicami kulinarike, ki so občudovali in jemali za zgled ameriško ritomigico. Toliko bolj sem danes v tej temi pozitivno presenečen.

ežoj
ežoj je napisal/a:

ameriško ritomigico

A me razsvetliš, prosim? Kdo pa je ta blažkaa
Mayby Tina Turner? Ežoj, a mam prav? alexis
Tina Turner je zakon. Vendelina jr.
Draga naj Ne poslušaj jih in ne kolebaj . Temveč stori, za kar si se itak že odločila.Moja izkušnja je pozitivna in zato verjamem. Iz letošnjega 5. na 6. februar sem imel seanso z vedeževalko. Prerokovala mi je usodo iz ciganskih kart (edine verodostojne). Napovedala mi je nov začetek. Začetek, ko se zaključuje samostojna pot in je potrebno življenje povezati z drugim. Začenja se obdobje harmonije v dvoje, z osebo, ki ti je usojena. Na koncu je še dodala: RDEČA barva ?! Ta moja šlogarca http://www.ptuj-on.net/foto/slika.php?id=5009 sicer ni iz MB, je pa zato zanesljiva in cenovno ugodna. v žalosti bon šou na pijvo L Loverboj P
Ezoj, ne bos verjel, ampak obcudovanje ni vedno omejeno samo na rit. slepakura
Občudovale smo pa njeno energijo, ki je včasih kaki od nas malo zmanjka. Začetnica
Hej mali varaš, če mi poveš koliko si star ti povem, da si vse svoje življenje rastel v jeziček in medtem ko ti tukajle za čudne stvari energijo tratiš, ti bodo fantje vse fejst punce speljali. lp Vesna
Reca Po kriterijih iz nekega drugega filma, sem bil do pred nedavnim še član http://www.bolha.com/index.php/ukaz/image/izd/3076 ... verjemi, da nisem vse svoje življ. rastel samo na jeziček ... v žalosti bon šou na pijvo L Loverboj P

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti