Vedeževanje

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

29. feb 2008 17:37

Vendelina, popolnoma se strinjam. Vem da imaš prav in trudim se v tej smeri. Hotela sem le povedati, da je treba včasih pogledati z drugega zornega kota in da s(m)o ljudje različni, posledično pa ima-mo ali ima-jo različne načine tolažbe, vlivanja upanja, moči, vere. In v stiski se velikokrat zatečemo v skrajne možnosti, za katere sicer še slišati ne maramo. Absolutno verjamem (ok - se trudim verjeti) da bo vse v redu, so pa tudi slabi trenutki in trenutki šibkosti. Hvala za vzpodbudne besede, trenutno jih res potrebujemo. Issi

kalcicl  

član od: 10.7.2005

sporočila: 435

29. feb 2008 18:18

Vendelina jr. je napisal/a:
Poslušaj punca, vsak se v življenju kdaj znajde v situaciji, ko je malo brez odgovorov in ko želi na vsak način slišati, da se bodo problemi rešili in takrat je itak čisto vseeno, kdo mu bo to rekel in kako mu bo rekel, glavno, da bo zadeva izrečena. Ne vem, kaj te trenutno zanima, lahko ti pa povem naslednje: - v ljubezni boš imela srečo, bo pa tudi nekaj nerazumevanja, - v službi boš napredovala, ti pa bodo vmes eni metali polena pod noge, - šolo boš nekako naredila, če ne zdaj in ne čez pet let pa enkrat do penzije, ker se brez izobrazbe itak ne da preživeti, - boš kar zdrava, manjše težave pa se bodo odpravile, če pa bodo večje, se tudi medicina razvija, pa te bodo enkrat že pozdrdavili - tudi tvoje pleme bo zdravo. Umrli bomo pa itak vsi. Na srečo ne vemo, kdaj - in ja, on te ljubi. Zdaj moraš samo razmisliti, če veš, kdo je on, ker morda gledaš napačnega. In vse iz prejšnjega odstavka se ti bo zgodilo ob predpostavki, da boš vzela življenje v svoje roke, da boš imela v oblasti stvari, ki jih lahko imaš in to je predvsem tvoja glava in tvoja volja. In ni razloga, da bi svojo voljo nosila na pregled k vedeževalki, ker razen tega, da boš ob denar, razen hipnega zadovoljstva ne bo nič boljo. Boš kmalu potrebovala novo dozo in boš šla spet po dozo obljub in mic-po-mic boš imela odvisnost. Moški kockajo, ženske hodijo k šlogaricam, odvisni so pa oboji. Namesto hipnih potešitev ti svetujem delo na sebi in v sebi. Ni hitro, ni vedno prijetno, spoznanja pa ti dajo samozavest. Skratka, imaš na izbiro. Ali boš z močjo volje vzela življenje v svoje roke, ali pa ga bodo šlogarji. V prvi varianti boš čez nekaj let prava lady, v drugi varianti boš pa kura brez glave, ki verjame, da krožnik pred televizorjem odganja zle duhove. Oziroma, poglej na linku, kako se lepo bogati na račun kur brez glave, ki verjamejo v šlogancijo. http://www.youtube.com/watch?v=-BAk74ee6_o Vendelina 10 točk.Ti raznorazni vedeževalci služijo na račun tistih,ki se znajdejo v stiski in so zame....ne bom rekla kaj.Skratka daleč stran od teh ljudi. Mislim da si usodo vsak sam kroji in da na svetu ni človeka,ki bi ti lahko rekel,da boš jutri100% zadela na lotu(samo prispodoba) Vendelina jr.
kalcicl

Zdenkica  

član od: 12.6.2004

sporočila: 251

29. feb 2008 20:05

Večina ljudi ne verjame v take stvari, ampak tudi moja kolegica je klicala neko šlogarco v LJ, ki prerokuje preko številk. Pa ji je povedala, da nekaj ni v redu, da ima raka na dojki. Kolegica je bila totalno šokirana, takoj šla na pregled v bolnico in glej ga hudiča, res je bil ta mali vragec v dojki. Sreča, da je klicala ono babo in zadevo pravočasno rešila!

regina  

član od: 17.9.2007

sporočila: 724

29. feb 2008 20:12

Jade, če bi bila samo vrstica ali dve, takrat, ko me zgrabi čokomanija! regina

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

29. feb 2008 21:35

Ko sn včere pekla palačinke, sn si iz tistih zapečenih delof zašlogala, japakuno, rejsn si vidla mojo bodočnost. Vidlo se je, da m sama vmerla (tj. niše mi ne bo pomago). Tak da, če keri varaš, vejki ali mali, če, da mu šlogam, naj me povabi na čalapinke. Zastojn, prvič ziher. tumpika

stana.r  

član od: 28.11.2004

sporočila: 2909

1. mar 2008 0:09

jade je napisal/a:

Jaz tudi znam napovedovati prihodnost. V najkrajšem možnem času bom naredila par korakov do špajza in si odlomila eno vrsto čokolade. In imam še druge nadnaravne sposobnosti. Naprimer, grem po 1 vrsto čokolade, pa izginejo 3 vrste.

In še ta problem je, da se to videnje ne omejuje samo na mene, ampak točno vem, da ko bo Stana tole prebrala bo tudi ona šla po vrstico ali dve.

 

jade

 

Jade 

Kako si pa to uganila

Zdaj sem pa tok presenečena, da grem takoj še po dve vrstici

stana

Karmen42  

član od: 6.10.2007

sporočila: 6

1. mar 2008 11:01

Čaw! Sam, da ti povem, da sem ti na zs poslala sporočilo.VSE LEPO!!! Karmen Karmen42

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

1. mar 2008 21:17

Vendy, my dear, na tebe se človek res lahko zanese. S šlogarcami je pa tako: če si k temu nagnjen, ti lahko reče karkoli, pa boš verjel oziroma boš vse, kar se ti bo zgodilo, priredil njenim besedam in verjel, da je prav napovedala. Če v to ne verjameš, se pač hahaljaš, če se že znajdeš pri kako taki, ki prerokuje (kot sem se jaz, ker mi je prijatejica plačala obisk za en rojstni dan...). O tem, kaj je napovedovala in kaj se je potem zgodilo pa ne bi, je gospa lepo mimo sekala. Ali pa jaz nisem znala poskušat, kaj vem.... Skratka, jaz bi se k Vendy na kofi povabila, rajši njej plačam, pove pa tako isto kot šlogarca... Mamamia mamamia

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

1. mar 2008 21:22

Če bi tote vedeževalke res obvladale svoj posel, bi itak vse sedmice na loteju ble jihove, jeli? tumpika

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

2. mar 2008 10:00

Saj vse šlogarice  niso tako slabe . Slučajno sem na TV ujela en  del oddaje  z znano vedeževalko - tema ljubezen. Jo vpraša en gospod srednjih let, kako je kaj z ljubeznijo njegove partnerice. Njen odgovor: "Malo manj bodite sitni in tečni!"  In gospod je odložil slušalko ...

Drugače jo je bilo prav zanimivo poslušat, kako je spretno vlekla osebne podatke od kličočih in tipala s splošno uporabnimi odgovori toliko dolgo, dokler se ni ti niso  bolj natančno izrazili, pa še potem so bili njeni odgovori precej "pitijski".

Cila

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti