Pad Thai s piščancem
Ja pa še prav je imel. Nikoli ne bom pozabila našega srečanja na planini Javornik, ko ga je oskrbnica na planšariji vprašala:" Kot ponavadi gospod doktor" ? "Kot ponavadi" ! In tako mu je postregla z "trdečim" pivom in šilcem žganja. Nič zato. Tudi je bil samo človek, za moje pojme potreben kakega psihiatra, a se bojim, da bi se vloge obrnile ....
kobra 1Blažkaa, a res nimaš kaj lepšega napisat? Potem bi lahko tudi tegale ne napisala, se ti ne zdi?
No, nekaj takega, kot je napisala nasha se mi je zdelo, da bo.
Kak smisel ima C/P nekaj, brez vsake lastne misli? S kakšnim namenom? Če že, potem še kak C/P pozitivnih izjav, ki jih nedvomno tudi najdemo pri istem avtorju. Za uravnoteženje in zaradi poštenega odnosa do sočloveka.
Malo pietete ne bi škodilo, saj pravi en rek: O mrtvih vse dobro. Vsaj tako kmalu po smrti. Konec koncev ima sorodnike, kajne? Postavite se v njihovo kožo.
No, primerjava pa taka, veri, oprosti... In nisem napisala: SAMO in MORALO.
Kdo se boji Janeza Ruglja?
Dokumentarec danes ob 22:30 na Drugem.
AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pad Thai s piščancem

Dušeno rdeče zelje