Danes praznuje stana.r!

Nazdravi in izpij kozarček al dva in praznuj veselo, kar se le da! tanya017
Vse najboljše in še veliko dobrih receptov mehurček
Stana r. vs enajboljše za rojstni dan,še veliko uspešnih let in da bi nas še naprej zalagala z dobrimi recepti in koristnimi nasveti Roncolino

Stana tudi jaz se pridružujem vsem izrečenim čestitkam ...SREČNO, ZDRAVO, USPEŠNO...

Vedno sem trdila, da je 20. februar super dan, saj so takrat tudi mojega moža "kupili"

rrr
Vse najboljše Stana!!! unicorn
Kolkor kaplc tolko let..... Vse najboljse! marmeladka
Ne želim, da se ti izpolnejo vse sanje, ker potem ne boš več sanjala. Ne želim, da se ti izpolnejo vsa upanja, ker potem ne boš več upala. Ne želim, da se ti izpolnijo vse želje, ker potem ne boš več želela. Želim, da se ti izpolni le toliko upanj, želja in sanj, da boš srečna! ...iskrene čestitke... Majamarko
Vse najboljše! katra55
Stana, vse najboljše in še veliko zdravja, da boš še naprej lahko ustvarjala takšne umetnine!!! ela

Vse naj naj boljše stana  še veliko lepih tortic ti želm, v življenu pa prav tako vse naj naj...........

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti