Bučke s sirom
Hvala, pomagale ste mi, čeprav so izkušnje povsem nasprotne.
Moj sklep - nobenega prodajalca več v hišo.
LP
Mic
Regina, zakaj ravno skozi stopala? Tam je koža najbolj debela. Če žegovorimo o razstrupljanju telesa, to počnejo večinoma jetra, odpadne snovi pa telo zapuščajo skozi ledvica.
Žal mi je, ampak refleksna masaža stopal in izločanje skozi stopala pač nista povezljiva. Refleksna masaža, akupresura, akupunktura delujejo na živčevje, ki je v stopalih (in povsod drugod po telesu), tale elektroliza skozi stopala pa naj bi bila nekja povsem drugega. Žleze znojnice so pač edino mesto, kjer bi se snovi lahko izločale, tja pa pridejo iz krvi, kajne? In kaj naj bi tu imela elektroliza?
Potem ledvic skoraj ne potrebujemo, če uporabljamo to aparaturo? Resno sprašujem, zakaj te snovi ne gredo skozi ledvica iz telesa.
Morda bi nam pa kak kemik povedal, s čim se veže sečnina, dadobimo črno ali vsaj temno snov. Bi šlo, vem, da imamo kemike med nami.
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 27. mar 2008 12:56:35Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučke s sirom

Pohorska gibanica