Ali znate voziti v krožiščih?
Vsak dan se jezim, ko pridem v krožišče in večina ne pozna pravil vožnje, in seveda med njimi je veliko moških, kateri najbolj godrnjajo, kako so ženske nerodne za volanom.
mišika
Ali znate voziti v krožiščih?
Vsak dan se jezim, ko pridem v krožišče in večina ne pozna pravil vožnje, in seveda med njimi je veliko moških, kateri najbolj godrnjajo, kako so ženske nerodne za volanom.
mišika
jelenckova, a ti v avtu dvojno vidiš???? Če šteješ od AC v Šentjakobu, se mi zdi, da jih je vsega 5, šestega delajo, sedmi se obeta....
Meni pa so taka, enostavna, z enim pasom zakon, ona z več pasovi so mi malo manj všeč. Pa vozniki na njih tudi. Smerniega kazalca pa ja ni problem vklopit, no. Mezinec lahko dela svoje, ga drugi dela telesa pač ne ovirajo pri tem.
Sva si različni, meni je vožnja tja dol ob savi prava uživancija, sploh, če je lepo vreme (mi pravi vsak petek prijateljica: ti zavidam, ker se boš spet peljala tam ob Savi...................)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Mandljeva juha ajoblanco