Vožnja v krožiščih
Krožna križišča so res dobra rešitev marsikje, ponekod pa bi čisto lahko shajali brez njih, še posebej, če so premajhna.
Včasih se mi kakšen starejši voznik prav zasmili, ker ne ve ne kod ne kam. Lahko bi naredili kakšen spot o pravilih vožnje v kk in to prikazali pred poročili, da bi se ljudje seznanili.
Sigurno bi tako izobraževanje naletelo na bolj plodna tla kot pa tiste objave, koliko je nesreč in smrtnih žrtev zaradi alkohola. To nam je znano vsem od prvega do zadnjega voznika in nevoznika, tisti, ki pijani vozijo bojo ravno tako sedli alkoholizirani za volan.
Lijana
Sporočilo je spremenil(a) LIJANA dne 07. feb 2008 13:28:01alenka, čist se strinjam s teboj, ( tudi jaz ) res ne vem, kaj je tu zapletenega, pravilo je čist enostavno: preden vstopiš v krožišče, zamižiš in vpelješ v krožišče, drugi bojo že pazili
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Ajdov kruh z orehi

Bučke s sirom