5. feb 2008 14:28
Punce zares ste zlate. Bom poizkusila narediti domačega z dodatkom esence. Nekaj bo že ratalo. Poročam o rezultatih. darjah
5. feb 2008 14:28
Punce zares ste zlate. Bom poizkusila narediti domačega z dodatkom esence. Nekaj bo že ratalo. Poročam o rezultatih. darjah
5. feb 2008 14:41
Dr Oetker ga je včasih imel med svojimi proizvodi, zitrone je gor pisalo, v tistih manjših vrečkah, ko jih je več skupaj pakiranih.
Loni Makaroni
5. feb 2008 18:48
Darjah ali Kobra 1 napišita kaj več o Tiholetovem kislem pudingu prosim teyca29
5. feb 2008 19:32
Meni se še vedno sline cedijo, ko pomislim na en puding ali mogoče kremo, ki nama jo je z bratom mami kuhala ko smo kampirali v Zadru, že ene "100"let nazaj. Spomnim se samo, da sem kupila v trgovini eno vrečko in iz tega je nastala potem-ne vem pa ali z mlekom ali z vodo, ena božanska krema.
5. feb 2008 21:07
http://www.marsic-sp.si/c-15.php
teyca29, se posredovala kar link g.Ivana Maršiča. Nekje moram imeti še lastnoročno natipkan Tiholetov recpt.
Bo treba spet enkrat narediti red med goro zapiskov in jih spraviti v računalnik.
kuharica37, mami kar pokaži kaj smo napisale, da ti bo nehala težit za božansko dober in kulinarično uporaben limonin puding![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jaffa torta

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom