| tinca je napisal/a: |
| Me pa malo zanima ... tiste, ki sem vam poslala čajote za nadaljno vzgojo - kakšen uspeh ste imele? |

| tinca je napisal/a: |
| Me pa malo zanima ... tiste, ki sem vam poslala čajote za nadaljno vzgojo - kakšen uspeh ste imele? |
Hej!
Sem danes potrgala čajote, me pa zanima kje se mi bo nekaj primerkov ohranilo do spomladi...imam jih prvič, pa bi res rada drugo leto imela katero za posaditi.
lp Bojana
| mojcane je napisal/a: |
| Mene pa zanima, če je čajota večletna rastlina? Mogoče se vam bo vprašanje zdelo čudno, ampak še nikoli je nisem posadila, sem pa dobila en primerek za posaditi za drugo leto. Mi lahko še opišete kako naj ravnam z njo (celoten postopek), da se bom lahko drugo leto veselila obilnega pridelka? Prooooosim... mojcane |
No, žal ne bo nič z moje strani. S čajoto nimam izkušenj. Kolikor sem pa zasledila (in mi je ostlo v spomniu), precej pozno rodi, kar je razumljivo, ker je tropska rastlina in zahteva svoj čas, temperaturo,..... Če cveti, je OK, saj je še veliko časa za plodove. le pusti jo pri miru.......in poročaj, kaj se dogaja.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači prijatelj z orehi in čokolado

Svaljki s čemaževim pestom