kadar grem spat ob polnoči, sem večerni tip, kadar pa vstanem ob petih, sem jutranji tip.
LP
cervuskadar grem spat ob polnoči, sem večerni tip, kadar pa vstanem ob petih, sem jutranji tip.
LP
cervus| stara je napisal/a: |
Naslednje vprašanje Gospekatje bo: ali raje seksate zvečer ali zjutraj? Mi pa vse lepo pridno odgovarjat!! |
Absolutno nočni ptič... Pod prisilo sicer vstajam okrog 6.30 (in če se le da, nekajkrat podaljšam po 9min), grem sicer v službo, ampak zares zafunkcioniram šele po 11. uri; potem je en padec produktivnosti med 16. in 20. uro, nato gre pa samo še navzgor. Ob vsakem dopustu padem v moj prirojeni ritem: spat med 3. in 4. ponoči, vstat okrog 11h...
In se tega držim, če le gre - mi enostavno delo več vrže.
Bi pa postavila dodatno vprašanje, preden se gospakatja spomni
: v katerem delu dneva ste bili rojeni? Sama sem prepričana, da se takrat sproži naša notranja ura in da celo življenje funkcioniramo tako. Ja, jaz sem bila rojena zvečer okrog 21h.
Sicer pa mi je Atinina življenjska resnica nadvse všeč. Zakaj moramo vedno gledati na stvar z vidika večine? Zakaj smo vedno v zobeh kot lenuhi tisti, ki dolgo spimo, drugi, ki jih zvečer zmanjka ob osmih, pa lahko spijo spanje pravičnega?
Bo treba enkrat organizirat Društvo za pravico do enakopravnega spanja...![]()
Eh, ni lepšega kot noč, ko vse utihne in se umiri...zvezde migljajo nad tabo in mesečina obliva svet...
Nasja Sporočilo je spremenil(a) Nasja dne 30. jan 2008 00:03:14Jaz sem bolj nočni ptič. Ko sem morala ob 3 vstati -v mladosti- sem skoraj umrla. Dan danes pa sem se navadila in ni težko. Njraje pa bi dolgo poležala, zvečer pa ne v posteljo.
Po sili razmer pa zgodaj vstajam, spat pa grem tam okoli 11 ali 12 ure. Če pa ni treba vstati, pa spim do 8 ure.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem

Kremni rezanci s tartufi