Burito palačinke z lososom
| barbay je napisal/a: |
| Ravnokar sem poklicala v rutar. Sicer se trudim, da bi jih dobila že eno uro, ampak sedaj mi je pa uspelo. Vas zanima kaj so mi rekli. Da je kuhinj pri njih že dobra dva tedna, ter da me bodo že obvestili kako in kaj! Mene pa glava boli!!!!!!!!!!!! barbay |
Meni grejo kar mravljinci po hrbtu, ko tole berem. Sama bi še enkrat poklicala in zahtevala, da mi pisno zagotovijo, da je roba v skladišču. Reči jim, da jo prideš jutri iskat, naj še enkrat preverijo, ker ni dvakrat za reči, da so te spet n.......! Če bojo rekli, da ni prostih kombijev za prevoz, jim reci, da prideš s svojim prevozom in to toliko in toliko km in če robe ne bo, bo štala. Omeni jim inšpekcijo in zvezo potrošnikov. Nisem zasledila, da bi kje napisala, kolikšen je rok dobave na pogodbi ali računu.
Brez veze je počez govort, da je pohištvo slabo in da razpada po parih letih. Imam kuhinjo, ki jo tudi oni tržijo, kupila pa sem jo drugje in upam, da mi je no bo treba še kdaj menjat, prejšno marlesko sem imela 26 let in ni nič razpadala.
LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Evitine Jakobove pokrovače