Ojla.
Kakšne barve sten imate doma? Imate kaj porisane, popisane? Kakšne vzorce, slike?
Zanima me, ker imamo pri nas bele in sem jih že sita. Rabila bi kakšno idejo, nasvet.
marjeta.vali
Ojla.
Kakšne barve sten imate doma? Imate kaj porisane, popisane? Kakšne vzorce, slike?
Zanima me, ker imamo pri nas bele in sem jih že sita. Rabila bi kakšno idejo, nasvet.
marjeta.vali
Predsoba v hiši oranžna tla, zelene stene, stiopnice so lesene.
Predsoba stanovanjskega dela - parket po tleh, oranžne stene.
Spalnica - nasprotni steni bordo rdeče barve, drugi dve enaka barva, le da s stilizirinami, zelo redko posejanimi cvetovi krem barve, strop je krem barve, po tleh parket.
Kopalnica: temno modre stene od vrha do tal, bela kad, bide, umivalniki, WC školjka, tla tudi bela.
Kuhinja - stene so v modro-umazano roza tapetah, strop je v tej umazano roza barvi.
Dnevna soba - svetlo zelen strop (strešne oblike, s preklado), stene so v vzorčastih tapetah, v katerih je poleg barve, kot je strop, še nekaj malega zlate in lila barve na temni modro-zeleni podlagi.
Obožujem tople barve, če bi imela stene ali tla bele, bi me nenehno zeblo.
Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska omleta

Hummus namaz