Izguba glasu....

Meni se dostikrat zgodi, da ostanem brez glasa -- je pa res, da odkar ne kadim (3 leta bo že :))) je moj glas dosti na boljšem. Kakorkoli, vedno, pri izgubi glasu ali pa prehladu, si vedno skuham žajbelj v mleku, precedim in žlico meda. njami in meni pomaga:) lp, Sara slovinkita
Spet me je doletelo, že drugič to zimo. Atina
O, srečni eni, Atina.......... (se šalim......)...... rimljanka - zasebno mnenje
prepražim sladkor,eno do dve žlici, mora postati tekoč in zlatorumene barve nato ga zalijem z mlekom. še vroče karamelno mleko počasi spijem.lahko se doda tudi žajbel. pa lep pozdrav. VINKO
Grgranje žajbljevega čaja in tišinaaaaaaaaaaa korosica
rimljanka je napisal/a:
O, srečni eni, Atina.......... (se šalim......)......[jezik] [nagelj] rimljanka - zasebno mnenje
Ti se kar hecaj, ja ... Čaki čaki, da spet dobim glas, hihi ... Tisti "eni" so pa nekateri za spoznanje celo bolj pridni, če se morajo potruditi, da me slišijo, tako da po eni strani bi bilo fino, da tako stanje traja. Korošica, tale drugi nasvet (tišinaaaaaaaa) je malce težje izvedljiv, bi pa pomagal, ja. O tem karamelnem mleku sem pa tudi že slišala, bo treba res probat. Sicer pol probam milijon stvari, v končni fazi res glas dobim, ne vem pa, kaj mi je pomagalo ... Atina
Recept moje babice:prepražen sladkor zalijemo z mlekom in dodamo posušene bezgove cvetove.Popijemo čimbolj toplo. tanya017

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti