Ocvrtki s sirom in salso verde
lovebeyba,
si me pa zadela, injekcije in devanje krvi ne prenesem. Prvič so mi vzeli kri pred tremi leti, star sem 63, lahko si mislite koliko sem sistematskih pregledov " šprical " ( vse sem sicer dal skos, edino v laboratorij nisem nikoli zavil ). Ko je bila žena neki v bolnici, ko sem videl tisti priključek za infuzijo, sem mislil, da me bo kap. Pred tremi leti sem bil v bolnici in sem tudi imel tisti priključek, sem skrbel da je zmeraj pokrit, da se ne vidi.
Glede psov pa tole: ko sem bil še fant, sem se bal psov ( enkrat v srednji šoli, me je en volčjak spravil na garažo ( ja, tudi tokrat so bile garaže, sicer bolj redke, bile so pa )), pa mi je en možakar ( ki sem mu očitno verjel ) povedal, da psi čutijo strah, in če te je strah, pes to čuti in misli da je kaj narobe........., zaradi tega se psa ne smeš bat. Jaz sicer ne verjamem v magijo, ampak tole s psi mi se zdi resnično, in se že dolgo ne bojim več psov.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrtki s sirom in salso verde

Pečenice na leči