Eksotični suši
V bistvu mi je znano vse okoli izdelovanja okraskov,kar se tiče iz marcipana,ticino mase ali vetrne mase,kot se reče beljakovim,..Prav s kreme vrtnic,pa nisem videla,mi je zanimiva ideja,ko mi je kolegica govorila,da so bile vrtnice iz kreme vse čisto enake,vsaj tako se ji zdi in nevem, vedno rečem:" nikoli se ne ve,dokler se ne prepričaš?!"
Zima ti samo čim več poglej,kaj se da dobiti,me ful zanima,da vidim,če je tega tudi kaj na našem trgu in ,kaj je na dosegu"
zokiena Sporočilo je spremenil(a) zokiena dne 17. jan 2008 18:34:22
Ja o takem nastavku govorim,regina,tako,da kot vidim,se da marsikaj še naučiti,čeprav mi delo v slaščičarni ni tuje.Kar se tiče kreme pa s tako,ki bo dovolj kompaktna,da vrtnice obstanejo.Zdi se mi,da je maslena krema dobra za brizganje,kot rečeno,pa je to idejo dala kolegica in mene je zanimalo,kako lahko pridejo iz navadne maslene kreme,res mi je to zanimivo!Hvala za vse informacije.
L.p.
zokienaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Eksotični suši

Jagodni cmoki z makovim sladoledom