Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Dušeno rdeče zelje
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeSem se komaj prebila čez vseh 10 strani, saj me zadnje dni kar močno "kuha", je pa lepo, da lahko tudi v postelji kuham oz. brskam po kulinariki. Kar mi ni všeč, pač ne preberem. Samo tisti, ki je kdaj prestal kaj hudega, mislim zdravstveno, osebno ali kako drugače, več, da je življenje prekratko, da bi se kar naprej zmerjali in prepirali. Jaz uživam ob prebiranju teh strani, četudi se ne strinjam vedno z vsem.
Uživam tudi, ko si pogledam slike iz naših piknikov oz. srečanj in se veselim novih!
Si grem pa sedaj podaljšat PLUSKOTA, da bo še naprej lahko z veselčjem visela tu gor!
LP
kačaKo sem prebrala vseh 10 strani kritik in pohval sem prišla do par zaključkov, ki jih bom delila z vami. Tako kot Drejče, tudi jaz ne bom zapustila kulinarike in še naprej bom imela pluskota iz istega razloga, kot Drejček. Vsa čast Jerneju in Bojanu, da gledata in vztrajata vse tole. Res pa je, da mi kulinarična stran ni ista kot pred enim letom. Tukaj so ljudje, ki so mi všeč in eni, ki jih ne maram, pa čeprav jih ne poznam. Verjetno bi pa tudi vi lahko rekli isto zame. Nismo vsi za vse in za vsakogar. Vsak pa ima vso možnos in izbiro o tem da se odloči, kaj išče na kulinariki in kaj ne. Sama sem se odločila, da tukaj ostanem, pa čeprav mi ni vse všeč, tako pač to je.
Aja, pa še besede namenjene Rimljanki. Kar sem napisala v prvem mojem javljanju na to temo, še vedno stojim za tem. Je pa res, da takrat, ko sem rabila strokovni nasvet iz njene stroke, ni trajalo pol ure, ko sem na ZS dobila njen odgovor, ki mi je bil v pomoč. Zato hvala.
Bi bilo pa mogoče res bolje, če modelator ne bi bil iz naših vrst.
Pa še enkrat brez zamere.
Radi se imejmo.
| štorklja je napisal/a: |
|
Poglejte npr. našo Jade kako se zna pošaliti, včasih tudi na svoj račun in kako jo imamo obiskovalci radi. Jaz ponavadi komaj čakam, da jo zasledim, mi kar polepša dan s svojimi forami.... in ostali, njej podobni.... ( Ežoj, Stana r., Jelenčkova itd...... )
|
Ja, ja štorklja seveda komaj čakaš, da me kje ujameš, ko mi hočeš spet eno štruco čez dimnik spustit,
, ampak ti ne bo uspelo, sem šla v ilegalo. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno rdeče zelje

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko