Srečanja
no,jaz sem iz sp.idrije,pa mogoče pridem
Jaz pa sem popoldan na šihtu pa še moj možek ima rojstni dan in mi je zelo žal da se ne bom mogla udeležiti čveka v živo.Mogoče pa bom nekako lahko prišla.
mamazeljka
pridem sigurno, zraven pripeljem Zaherco, Katjushka če želiš lahko gremo skupaj.
atilem
Grem drugi teden z murajem v akcijo za lokacijo se mi pa zdi ,da bi bil primiren kmečki turizem na Želinu to je tam kjer se zavije v Cerkno.Ko bom vedela termin pa vam sporočim.Upam da se nam bo še katera pridružila.
Upam da boste tiste ki ste zainteresirane uspele priti.
lp

runo01
runo da ne boš že do Trebuše prišla za srečanje-najprej Idrija sedaj ŽELIN....ja kar naj bo....pridem čez Kladje pa bo.....pa hitro se naj zgodi....sedaj sem vse sobote zasedena dopoldan in sicer do 9 februar,popoldan pa lahko.....samo 9.2 sem prosta šele zvečer....tolk z moje strani.
kuharca37
A veš kuharca jez ne poznam gostiln v Idriji tole mi je predlagala muraj,sej še ni sigurno bomo vidli kako bo.Ko se bova z murajem dobili in se dogovorili.Jaz imam v mislih eno soboto v febuarju.
Ko bom vedla kaj več sporočim.
runo01
član od 20017859 sporočil
Meni je Želin čisto všeč, odvisno, če bom takrat doma doma, pridem, drugače pa drugič.
Loni Makaroni

član od 20041901 sporočil
| atilem je napisal/a: |
|
pridem sigurno, zraven pripeljem Zaherco, Katjushka če želiš lahko gremo skupaj.
atilem |
Me zelo veseli

. Kar se prevoza tiče te bom pa morda res morala prijeti za besedo......v zvezi s tem ti še sporočim na ZS.
LP
katjushka
Kaj pa me iz Kopra in okolice?
Ali nes je kaj? jaz sem iz Kopra - markovec.
Tudi me bi se lahko zmenile za klepet. Lahko bi se pridružile postojnčankam nekje na pol poti ali pa bi se dobile v kakšni lokaciji ob morju( malo sprehoda, malo za pod zob, in čvek seveda).........po dogovoru.....sem za organizacijo...
lep dan želim
pandapanda
član od 200517892 sporočil
pandapanda, kar v akcijo.....................

rimljanka - zasebno mnenje
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 71, prikazujem sporočila od 51 do 60
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.