Spoštovani!
Zadnjič enkrat za probat smo kupili vrečko od dr.oetkerja za izdelavo tiramisuja. Pa še nismo probali. Ima kdo izikušnje s tem. Navodila so kar mal čudna...
hvala za odgovor in lp
robih
Spoštovani!
Zadnjič enkrat za probat smo kupili vrečko od dr.oetkerja za izdelavo tiramisuja. Pa še nismo probali. Ima kdo izikušnje s tem. Navodila so kar mal čudna...
hvala za odgovor in lp
robih
Sem enkrat uporabila, pa dodala zraven še svež mascarpone sir. Me ni preveč navdušilo, ampak takrat sem imela vsega premalo pa sem kombinirala. Je bilo za pojest, ampak ne tako zelo dobro, kot če so prava jajca in mascarpone.
Sama sicer industrijske dodatke oziroma kreme uporabljam občasno, ampak bolj kot dodatek oziroma jih dopolnim s čem domačim (kremin kremi na primer dodam sladko smetano, včasih maslo, staljeno čokoaldo, pražene lešnike in podobno). Včasih pa vse naredim doma, kakor nanese.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vanilijeve rolice

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom