| Ognjič je napisal/a: |
| Ja, a ne boste nič povedal, kako zdej zadeve potekajo...kdo s kom in zakaj ne |

Šahovnica
| Ognjič je napisal/a: |
| Ja, a ne boste nič povedal, kako zdej zadeve potekajo...kdo s kom in zakaj ne |
| Mali varaš je napisal/a: |
| Ona : dobra gospodinja in kuharica, zaposlena, izobražena(vsaj VI.st.), avto, nekadilka, atraktivnega in seksipilnega videza, z bujnim oprs..., rdečelasa, visoka med 175 in 185cm, športnica, nežna, romantična, ljubi naravo in ples. Zaželjeno lastno stanovanje, ni pa pogoj. Otroci niso ovira (samo, ne s celim tropom). |
Pa ti to resno ali kaj !?![]()
Preden se spravite na tejokit, naj rečem samo to, da sem tudi sama isto predlagala. In bila uslišana.![]()
Ah, Mali varaš, itak misliš, da nas varaš. Nisi, za kogar se izdajaš, da si.
Če ti je ona zaklenjena tema edina šansa, ti manjka iznajdljivosti. Ampak vidim, da si se preselil sem.
Eni so za štose, eni ne vedo, da so oni prvi za štose, pa je špetir tu. En se pa štosira. En je on iz prve povedi.
Mali varaš. Več ali manj vse izpolnjujemo tvoje pogoje
Vendar
nobena ne bo prišla v upoštev, kajti vse imamo vsaj nekaj "živalske" dlake![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Kavna torta (Coffee cake )