Poizkuševalec

A ti bi javno ali preko ZS? Lp Hribovc
Kot ti je ljubše .... maserka
Pikica, kje pa ti v vrsti stojiš? Lp Hribovc
Maserka, a ti bi pa to kar direkt: kosilo, masaža, pa pomit pa pobrisat? Lp Hribovc
Veš da ... nekje je treba začet maserka
hribovc je napisal/a:
Pikica, kje pa ti v vrsti stojiš? Lp Hribovc
Joj, joj hribovc, pa tako ne boš še dolgo nobene našel... pikica že dolgo stoji v vrsti, pa še sliko je ponudila, ti pa nič ne vidiš... matilda
Vidim že vidim, samo ne vem v kateri vrsti je Moraj kaj glas povzdignit, da se bo našla Lp Hribovc
O, hribovc, lepo, da si me opazil, glede na to, da že nakaj časa stojim in čakam v vrsti. :) Zgleda pa, da ne ponujam dovolj, da bi prišla v ospredje. :( Lp, pikica82
Ti samo povej v kateri vrsti stojiš. Saj sva se v Šparu zmenila, na delikatesi, kajne? Lp Hribovc
Ja, seveda. Torej tam zadaj, za tisto vitrino, na drugi strani, pri sosednjem pultu, v prvi vrsti. Tam te bom čakala. Lp pikica82 Sporočilo je spremenil(a) pikica82 dne 05. jan 2008 15:08:52

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti