V hladnem prostoru imam božični kaktus s približno 1 cm velikimi popki. Zanima me kdaj ga lahko postavim v topel prostor, da bo začel cveteti za božič.
Hvala
beki
V hladnem prostoru imam božični kaktus s približno 1 cm velikimi popki. Zanima me kdaj ga lahko postavim v topel prostor, da bo začel cveteti za božič.
Hvala
beki
Najbrž je tvoj kaktus, gobica 1402, doživel kakšne neprijetne temperaturne šoke, še preden je postal tvoj. Sem gledala zadnjič ene tak kaktuse v enem hipermarketu, pa se jim je kar videlo, kako jim bodo popki odpadli. Sem pa nekaj dni prej v enakem tipu trgovine kupila enega, ki mmi na hladnem strešnem oknu že 14 dni cveti, pa še bo.
Imej ga, kjer ga imaš., MALO ga zalivaj, šele, ko bo zemlja zgoraj res suha. Pa - bo kar bo. Škoda je bila že narejena. Bo pa prihodnje leto spet cvetel, a ne? No, morda bo letos nekaj cvetov le ostalo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami

Široki rezanci la collezione na bolonjski način