Majhne stekleničke - kje kupiti?

Lepo pozdravljeni!

Zanima me, kje v Mariboru (ali okolici) bi lahko kupila majhne stekleničke, da bi vanje nalila domač liker in ga podarila kot novoletno darilce?

Če kdo ve, bi bila vesela pomoči.

Hvala in lep dan:)

dina_rex

Pri nas na Primorskem se da take stvari kupiti v Kmetijskih trgovinah. tanja tominec
Živjo Če ti ni predaleč, je najboljša varianta Steklarna Zagorje. Imajo veliko izbiro in akcijske cene. ćčao leva
Tukaj je nekaj idej: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1249 katjushka
V Mariboru je taka trgovina v Betnavskem gradu. Tam dobiš steklenoičke vseh oblik in velikosti. Je pa to trgovina za čebelarstvo in imajo res vse kar ti srce poželi ... teya_84
Super, ste mi zelo pomagale, sem že mislila, da tega nikjer ne bodo imeli, no pa k sreči imajo, jupi:)) dina_rex
Dina_rex, če poznaš kakega natakarja, ti bo z veseljem shranil stekleničke od sokov, ki so nepovratne, saj jih sicer mečejo proč. So pa modre in brezbarvne po 2 dcl. Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 13. dec 2007 10:06:03
Meni so všeč stekleničke od orangine. anaeva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti