Koliko premorete tistih pravih prijateljev predvsem pa prijateljic
| mamamia je napisal/a: |
Za razliko od sorodnikov si lahko prijatelje vsaj izbiramo. mamamia |
Moj najljubši izrek, ki je vsa leta študija krasil mojo čumnato v študentskih domovih.
"Bog nam je dal sorodnike, hvala Bogu, da si prijatelje lahko izbiramo sami."
Loni MakaroniPa hvala vsem, ker me imate radi tako kot sem. [sopeksrckov]
Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 30. mar 2009 21:17:48
| pinka je napisal/a: |
| Po vseh vaših mnenjih in mojem tehtnem premisleku, sem se odločila, da jim ob prvi priliki povem kako so me prizadeli. In, da od njih nisem pričakovala nič drugega kot to, kar je zapisala Loni v spodnjem besedilu.Pa hvala vsem, ker me imate radi tako kot sem |
Da so te prizadeli jim povej samo v primeru, če jih imaš res za prijatelje, in če si prepričana, da se bodo zaradi tega zamislili in se zavedli, da so ravnali napak. Ker samo prijatelj bo to razumel, vsak drug pa bo v sebi juckal, ker je uspel prizadeti drugega. Drži, kar je zapisala etoile ...
Mamamia
mamamia| etoile je napisal/a: |
| Pregovor pravi: bodi previden pri prijateljih, sovraznike ze poznas.......Lep dan etoile |
pa je tudi še en podoben : O Bog, obrani me od prijateljev, od sovražnikov se bom sam.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rižek s piščancem in zelenjavo

Sladki rogljiči