Saj ne vem, če je to pravi forum oziroma se mi zdi, da sem pred časom tukaj že nekaj zasledila na to temo, a trenutno ne najdem, zato prosim za pomoč. Namreč, kako pri določenem receptu sprintam več oz. vse slike, razen ene?
Hvala za pomoč
Saj ne vem, če je to pravi forum oziroma se mi zdi, da sem pred časom tukaj že nekaj zasledila na to temo, a trenutno ne najdem, zato prosim za pomoč. Namreč, kako pri določenem receptu sprintam več oz. vse slike, razen ene?
Hvala za pomoč
| kača je napisal/a: |
|
Saj ne vem, če je to pravi forum oziroma se mi zdi, da sem pred časom tukaj že nekaj zasledila na to temo, a trenutno ne najdem, zato prosim za pomoč. Namreč, kako pri določenem receptu sprintam več oz. vse slike, razen ene? Hvala za pomoč |
Žal ne moreš, samo glavna slika se natisne pri receptu.
Prosim za pomoc...ali se je ze pisalo o tem kako ocistiti cisterno za vodo.Koristim jo za zbiranje kisnice in kjer so se nabrale gljivice bi jo rada oprala samo da ne vem kaj lahko uporabim.
Hvala v naprej.
Prosim za pomoč pri iskanju. Verjetno je bilo že govora na forumu, kako se pripravi hrustljava
račka kakršno strežejo v kitajskih restavracijah.
https://www.kulinarika.net/recepti/1109/eksotika/pekinsk
"Stressed is desserts spelled backwards!" | golubić je napisal/a: |
|
Prosim za pomoc...ali se je ze pisalo o tem kako ocistiti cisterno za vodo.Koristim jo za zbiranje kisnice in kjer so se nabrale gljivice bi jo rada oprala samo da ne vem kaj lahko uporabim. Hvala v naprej. golubić
|
verjetno mislis alge. Imas cisterno za zalivat ali za pitno vodo?
"Stressed is desserts spelled backwards!" Uporabljam jo za zalivanje vrta
Hvala rebecca.
Golubić, dokler boš imela svetle stene cisterne, se boido v njej pojavljale alge. Če cisterno pd zunaj premažeš s temno barvo (ali oblčeš v za svetlobo neprtehodno plast nečesa), alg ne bo več.
Pol pa ce jo nekako operem z cisto vodo in jo zatemnim bo v redu?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hummus namaz

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)