Recepti v mojo beležko

anja27  

član od: 2.6.2005

sporočila: 1085

30. nov 2007 20:34

Imam Anamarija  

samo imam narejeno opcijo, da ni viden. LP

Anja

jezek  

član od: 15.8.2007

sporočila: 129

1. dec 2007 20:15

Tudi jaz sem se odločila, da mi bo pluskota prinesel božiček. V zameno za to se bom odpovedala reviji Dober tek, ki jo imam naročeno že nekaj let, tako da je kup že kar visok,iskanje kakšnega recepta pa vzame preveč časa. Tu je vse bolj pregledno, hitreje in neprimerno bolj zanimivo, saj kar mimogrede malo počvekam in izvem kaj zanimivega. Zamenjava zame sploh ni več vprašanje. O reviji nočem reči nič slabega, samo na kulinariki mi je vse bolj na roko! jezek

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

1. dec 2007 20:25

jezek: Tudi po Dober tek spletni strani boš lahko kmalu iskala recepte z iskalcem. Samo v vednost. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

1. dec 2007 20:41

Revijo dober tek redno kupujem že akih deset let in jo bom tudi v naprej. Tudi kuharske knjige kupujem še vedno, čeprav so jih moje police polne. Na posebnem mestu so zložene tudi tuje kulinarične revije, zraven pa kulinarične priloge nekaterih časopisov, naših in tujih. Da o printanih receptih s številnih forumov ne govorim...za vsak forum imam svojo mapo.

seveda brskam nenehno tudi po Kulslo, recepte si shranajujem v beležko ali pa si jih kar sprintam. Sem namreč bolj "papirnat" tip, pa tudi najhitreje najdem recept ko ga v trenutku potrebujem, če je v kakšni mapi kot na računalniku.

 

Razen v glavi imam največji nered prav v računalniku - recepti raztreseni po ne vem kolikšnih mapah, saj vseh še nisem spravila v red. Začela sem pa še "pospravljat.

 

No, pa pet novih kuharskih knjig je na poti na moje police.

 

ob vsem tem pa imam tudi rokovnik, stra kakih 25 let, v katerem so moji prvi zbrani recepti, opazke, izrezki, mamini, babičini in taščini napotki, kakšna packa je tudi na straneh tega rokovnika, ampka je en tak spomin na moje kuharske začetke.

 

Pozdrav, Mamamia 

mamamia

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1410

2. dec 2007 17:49

Tudi sama imam na kupe kuharskih knjig, kar pa me ne odvrne od tega, da jih ne bi več kupovala. Tudi izrezke iz raznoraznih revij imam vsepovsod pa še preko 40 let star osebni rokovnik z recepti in še kaj bi se našlo. Še vedno imam poleg kulslo seveda, najraje knjige, posebno še če ne morem spati, ker me te knjige najbolj pomirijo, poleg tega pa še zmeraj kaj novega (pozabljenega) zvem. daga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti