Bojkot nakupovanja
In zakaj se ne bi ?
banana130Jaz se bom pa tega držala - pa ne zaradi poziva ampak ponavadi ob sobotah ne hodim v šoping :)))
AtinaJaz pa pozdravljam take pozive, ker mogoče pa se bo kdo zamislil nad preitanim nakupovanjem. Itak, da vsak ve zase kako in kaj, vendar mislim, da je veliki večini nakupovanje šlo iz nadzora.
banana130| banana130 je napisal/a: |
Jaz pa pozdravljam take pozive, ker mogoče pa se bo kdo zamislil nad preitanim nakupovanjem. Itak, da vsak ve zase kako in kaj, vendar mislim, da je veliki večini nakupovanje šlo iz nadzora. banana130 |
Vidiš Silva,kako to gre v Sloveniji. Le zakaj bi? Pa, kdo bo pa meni ukazoval, kdaj naj nakupujem pa v tem slogu dalje. Smo pač samostojni. Ne bom raje kaj preveč razglabljal,da jih ne dobim po p........
Vsekakor pa krasno soboto vsem, ki jim je edina zabava posedanje v shopping centru ob sobotah, ko se odpre do takrat, ko se zapre. Pa v nedeljo je baje tud tam fajn, samo zapre se malo bolj hitro.
Dajmo se izprsit pa pokazat,da še mamo keša ko listja pa zapravit vse. Če že mora bit pa naj bo do kraja.
Multivitamin
multivitaminSeveda se vsak po svoji pameti odloča.
"Zakaj bi prav jaz bojkotiral, če vsi bojkotirajo? Pa saj si ne letim kupit novega avta (beri: kolesa, nadstrešnice, fasade, tlakovcev, zimskega vrta, ... mali milijon stvari) glih, ko si ga sosed kupi..."
A, ne?
"Jaz imam svojo pamet."
Brez zamere...
Moje mnenje je, da bi mogoče takšne akcije pripravile trgovce k znižanju cen, ki so nenormalno porasle.
Res pa je, da nič ne pomaga, če si dan pred bojkotom nabavil 2x več stvari, oz. dan po bojkotu...
| silva je napisal/a: |
Moje mnenje je, da bi mogoče takšne akcije pripravile trgovce k znižanju cen, ki so nenormalno porasle.
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Njoki s šampinjoni in modrim sirom

Rogljič Croque Madame