Praženo zelje s krvavicami in krompirjem
Lučka52, v Pekarni Vrhnika imajo krasen čokoladni obliv za piškote, žal pa prodajajo samo po 5 kg.
Glede piškotov bi jaz raje naredila domače, kljub pomanjkanju časa. Lahko narediš testo iz 300 g moke, 200 g margarine Rama, 100 g mletega sladkorja, 100 g mletih orehov, 2 rumenjaka, ščep soli (količina je pribl. za 2 velika pekača). Testo daš na hladno za 2 uri, ali čez noč, lahko pa je v hladilniku par dni in delaš takrat, ko imaš čas. Iz tega testa narediš več vrst piškotov, potem jih pa samo okrasiš drugače. Vsekakor so boljši, kot kupljeni.
http://www.moj-album.com/vstopnica/ssf543tnz
stana| Jelenckova je napisal/a: |
| jade, ka ti kupuješ v Hoferju v Litiji? Potem smo se sigurno že srečale, jaz sem tam stalni gost,...
Jelenckova |
Jaz tudi. Drugič ko greš malo poglej naokrog, če vidiš katero s 3 majhnimi otroci, blond z narastkom
. To sem jaz. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Praženo zelje s krvavicami in krompirjem

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom