Brownie Muffins
Dobila sem ga v Leclercu na polici, kjer so stvari za peko. Lepo prosim, če najdeš recept.
Jade, če si ga dobila v konzervi, naredi karamelno kremo, ki jno opisuje Veri na prvi strani. Uporabila sem jo za panje, piškotke...![]()
![]()
V konzervi ga že dolgo nisem našla, zato sem nazardnje kremo kuhala iz polnomastnega mleka in sladkorja
dolgotrajna zadeva.
kobra 1Ni v konzervi ampak v tubi.
Škoda
, v tudi se ga dobi več ali manj povsod, v konzervi ga že doooollllgo nisem našla.
Zvezdica hvala za recept, zdej ga lahko vsaj porabim, da se mi ne valja po špajzu.
ma kdaj me bo izučilo, da ne kupujem stvari, če ne vem kam jih bom vtaknila... ![]()
Oh, jade, v mojih študentskih letih smo ga dajali v črni čaj, mleko in sladkor hkrati......si me spomnila na one bele tube, z modrim je bilo gor napisano.
kaj pa je tisto mleko v stekleničkah, ki se dobi v Hoferju, ki je tako sladko in posebnega okusa?
neikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Hrustljav rogljiček s sladoledom