Modni nasvet

Kakšne barve ogrlica sodi k črnemu puliju? Zraven bi imela temne kavbojke.

šnorca

Srebrna ali črna ali iz belih "biserov". Jelenckova

Odvisno, koliko si odštekana.

Jaz k temu nosim tudi velike plastične cina modre ali pinki graude.

Anja
Jaz bi nosila k temu rdečo ogrlico. Za moje pojme super kombinacija.
Brez ogrlice bod, pa ne boš falila funkyca

Šnorca v desno roki nesi eno škatlo s piškoti pa ziher nihče ne bo opazil a maš ogrlico al ne.

jade
Pa saj k črnemu puliju gre praktično vse!?! Issi
Svetujem dodatek v srebrni barvi, mogoče kak enostaven srebrn pas, srebrno ogrlico in srebrno torbico, ostalo črno-temna kombinacija. jessy6 Sporočilo je spremenil(a) jessy6 dne 15. nov 2007 21:18:23
Jaz imam ravno danes črn puli in verižico iz das mase v oranžno, rumeni, zlati in rjavi barvi. Mislim da je kombinacija O.K. Čeprav k črnemu pulijo gre skoraj vsak nakit. korosica
Moja hči je danes imela kombinacijo črn puli in živo rdečo ogrlico (pa še živordeč pas-širok jasno). Se mi je zdelo prav fino. Sicer pa tako kot pravi večina- k črni gre skoraj vsaka barva. ZIMA
OOO, tema zame  Načeloma modni svet pravi, da se k puliju ogrlic ne sme nositi- in da je potrebno pozornost nameniti drugim modnim dodatkom- recimo pasu in uhanom. Seveda je to neko napisano pravilo, ki pa se ga ne držim vedno- k enobarvnemu puliju jaz osebno dam gor tudi ogrlico. K črnemu puliju tako ali tako paše vse, še najbolj pa bi prišla do izraza kaka živa, odštekana barva (recimo rdeča, rumena, oranžna, zlata- letos pa je zelo moderna siva ali srebrna).  Lep dan in veliko se smejte

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti