Jajčevci s sirom na veganski način
meni bolj ne gre skupaj črn puli in temno modre kavbojke - glede barv.
Jaz sem bolj za minimalizem in ogrlice na puliju se mi sploh ne zdijo kul. Je preveč na 1x - ker že puli ovratnik poudari vratni del, ne rabiš še ogrlice. Jaz bi raje izbrala kakšne večje uhane in kot je ena že rekla, poudarek na kakšenem lepem pasu.
ScorpyŠnorca, te že vidim.
Lasje: črna podlaga z rdečimi prameni
močno poudarjene trepalnice s črno maskaro (samo z maskaro)
rdeči uhani
rdeča šminka
rdeča verižica
črn puli
rdeči pas
rdeč lak za nohte
črne hlače (moraš pazti da se barvi ne tepeta)
rdeče čevlje
Drugače pa kar se mojih okusov tiče...puli, ogrlica?
AnamarijaA potem je kiks, če nosim običajno črno majčko na temno modre (to so take barve, ki je sedaj moderna) kavbojke. Hmmm. Sicer vem, da ne gre npr. pri kostimu črna jakna na modro krilo, ampak pri kavbojkah pa sploh nisem pozorna.
Občudujem ljudi, ki imajo smisel za oblačenje. Jaz ga nimam kaj dosti in se zato tudi bolj preprosto oblačim, da ne bi s kakimi kričečimi zadevami totalno mimo usekala.
A se da take stvari naučit in kako? Od kje ženskam ta smisel?
Pa še eno vprašanje: Na kakšne hlače bi najbolj pasala rjav in umazano bel zgornji del. Pa ne mi reč na rjave hlače, ker sem probala in se potem počutim preveč rjavo. Ni fajn.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci s sirom na veganski način

Peresniki z omako puttanesca