Orehova rolada
Tudi barve lahko malo bolj živo kombinirate... jjoj, ni potrebno, da je pas, šminak, čevlji, uhani... v isti barvi. Ker čisto lepo pride do izraza recimo travnato zelen širok usnjen pas in živo rdeča ogrlica.
Jaz kombiniram vse živo, sem se pa navadila, da se ne da posploševat, ker je odvisno od materiala, celotnega izgleda osebe, make upa... Midve z mojo sestro kdaj kaj izmenjava, pa... Ni efekta... Ona je bolj športen tip in meni njene stvari ne pašejo, moje pa njej ne, ker sem jaz bolj fensi. Ravno poleti sem kupila ene vijoličaste koralde pri meni doma, pa je rekla: Kdo je pa to kupil? Sem bila tiho, jih dala nase, pa je rekla: No, ja... jaz bi izgledala kot kreten s tem na sebi...
Bisere pa tudi jaz oblečem na tekstil, me nič ne moti. Saj nisem stara mama, ki bi jih imela pod bluzo in reklcom...
lidka ![]()
Jaz pa sploh ne opazim kako so drugi oblečeni, ker me v bistvu sploh ne zanima. Kakor komu paše. Jaz nikoli ne gledam na modo, oblečem kar mi je všeč. Evo glih dane sem bila oblečena v Hofersko HM stil
. Kavbojke iz hoferja in pulover iz HM - a. Jaz nosim samo enobarvne zadeve, ker mi vzorčaste stvari niso všeč. Še bolj svetle barve do letošnjega poletja nisem nosila.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova rolada

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato