Kaj kupujete v e-leclercu
trgovina je res velika, ampak se je navadiš, kot vse druge in jaz zdaj že točno vem kje je kaj (hodim v Ljubljano). V Leclerc hodim predvsem zato, ker mi je od večjih trgovin nekako najbližje in sem se ga tudi že navadila, da ne iščem vsake stvari posebej kje je.
Kupujem v bistvu vse, kar rabim za prehrano
Všeč mi je izbira kruha in ja, veliko sirov imajo. Pa tudi kar dobro založen oddelek z igračami, revijami, dostikrat pa kupim tudi kakšen nogavice, spodnje perilo, pa luštne pižame imajo.
Meni se zdijo grozni samo čevlji, vsi izgledajo zelo plastični.
Trgovina na splošno se mi zdi zelo dobro založena in urejena. Aja, enkrat je bilo govora, da njihovi vozički tresejo (od statične elektrike), zdaj tega ni več!
Na vsakemu računu ti pa piše tudi koliko popusta imaš za naslednjič (včasih se z enim nakupom nabere tudi do 2 evra popusta) - odvisno od tega kaj kupiš in ne koliko kupiš.
LP
Scorpy| darja2 je napisal/a: |
| Nam je pa torta črni gozdiček najboljša iz leclerca. Kadar imamo kakšno praznovanje vedno kupimo še eno tam, ker nam je ful dobra. zvezdica] darja2 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Galette z zelenjavo

Slana pita (Salty pie)