| tjamat je napisal/a: |
| j ali pa: kako reče kuža, kako dela avto? tjamat |

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
| tjamat je napisal/a: |
| j ali pa: kako reče kuža, kako dela avto? tjamat |
| rimljanka je napisal/a: |
Vsem skupaj želim malo več strpnosti (da ne rečem, da jo priporočam). [rumenimak] rimljanka |
| rimljanka je napisal/a: |
| Vsem skupaj želim malo več strpnosti (da ne rečem, da jo priporočam). [rumenimak] rimljanka |
Saj je temperatura v mejah normale... je včasih že precej bolj pokalo![]()
Zvije oz. bolj ujezi me, ko mi sin odgovarja v t.i. MSG kraticah, kot so OMG, LOL, WTF...
Narečja so mi všeč; najbolj lepo se mi sliši belokranjščina, pa tudi suhokranjci (kranjčani) so face s svojimi bigami...
LP, V.| Vendelina jr. je napisal/a: |
| v francoskem izobraževalnem sistemu se otroci učijo izražanja tako, da že zelo zgodaj analizirajo tekst z elementi literarne kritike. To pomeni: prebere tekst, navede za kakšen tekst žanrovsko gre, kako je misel uvedena iz razvita v tekstu ipd.. Če francoski dijak v eseju poskuša nekaj argumentirati v stilu: prvič (in sledi neka navedba), potem mora biti obvezno tudi "drugič (in spet sledi navedba) in najmanj še končni sklep. Če po "prvič" ni "drugič", dobi nezadostno oceno, neodvisno od intrigantnosti celotnega teksta. Pa se otroci lepo naučijo. |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Sama sem imela to srečo, da je imela profesorica slovenščine v gimnaziji relativno podoben pristop kot ga ima francoski izobraževalni sistem |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira