Jaz pa upam, da nisem med katero izmed vas, ker bi se ji zaradi mene dvigal pritisk. Pa meni zaradi katere izmed vas...
Imam predavanje iz komunikacije, kjer nas ga. magistra nagovarja z YO! In miri z YO!!! Kot v unih črnskih getih...
lidkaJaz pa upam, da nisem med katero izmed vas, ker bi se ji zaradi mene dvigal pritisk. Pa meni zaradi katere izmed vas...
Imam predavanje iz komunikacije, kjer nas ga. magistra nagovarja z YO! In miri z YO!!! Kot v unih črnskih getih...
lidka| Lisa je napisal/a: |
| Včasih pride tukaj, na forumu, res do čudnih situacij. Kaj vem, morda je luna, morda ni. Ampak, kdor je pogosto tukaj, "pozna" nekatere članice, četudi jih še nikoli ni videl. In ko vidiš ime, približno veš kaj lahko pričakuješ. Če je podpisana Vendelina, zagotovo ne bo pisalo "kok m je biu tale recept kul". Kot Jade ne bo za višek kuharske umetnosti navajala s pudingom prelit biskvit, kot Stana ne bo slikala napol podrte torte. V čem je torej vic? Na forumu smo "vse sorte" - od simpatičnih trap (spomnite se samo teme o toplogrednih plinih), mirovnic - ki vedno skušajo reševat konflikte, še celo preden dejansko so, bahačic - ki oh, saj mi je skoraj nerodno, ampak imam vse, mojstric - ki vedno znajo svetovat in "mojstric", ki vedno svetujejo. Nikoli se nobeden ne pritožuje ztaradi tega. Ko se pa oglasi Vendelina, ki ima- roko na srce,res nekoliko afektiran način izražanja, pa nastane problem v smislu "kaj pa misli da je, a je boljša od nas". Umirite se, ni boljša in nič ni pomembno kaj sama misli da je. Samo njen način pisanja (morda tudi govorjenja, ne vem) je drugačen. Pamet je ena redkih stvari, ki je razdeljena med ljudi pravično - vsak je prepričan v dobro merico svoje. Lisa |
He he, to si pa tako luškano napisala!!!
Tumpikaaaaaa, a ti misliš, da smo simpatične??????
Ognjič
Ej, Slovenija je res zanimiva in pestra v vseh ozirih...
Vsi se nekako strinjamo, da so narečja naše bogastvo, če so le zapisana tako, da imamo neko skupno osnovo in se razumemo.
Morda bi bilo dobro ob današnji debati dodati, da so tudi različni stili pisanja bogastvo tega foruma. In strinjam se z Liso - tudi na forumu ima vsaka svoj stil. Vendelinin je pač malo bolj distanciran, vzvišen, "british" stil. Zakaj bi se morali zaradi tega zgražati? Mar ni njena pravica, da piše v svojem stilu, tako kot npr. Tumpika piše v narečju??
Odziv na njeno pismo pač jasno dokazuje, kako nekateri zgrešijo bistvo zapisa. In kako se zaradi tega počutijo manjvredne in se zato znesejo nad njo, namesto da bi odgovorili na njena opažanja. Ampak to je žal njihov problem, človek je pač vedno vreden toliko, kot sam misli, da je.
Zase vem, da bom še naprej redno spremljala ta forum in vse, ki imajo na njem kaj zanimivega povedati. V kakršnemkoli jeziku in slogu.
NasjaVsem skupaj želim malo več strpnosti (da ne rečem, da jo priporočam).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Bowla s kozicami