A bomo letos kaj pekli?
član od 20051986 sporočil
Je pa zelo zelo lepo!

jasna
Zjutraj sem ob kavici prebirala Večerovo TV prilogo. Na strani TV oceni, je naša mamamia ocenila kuharsko oddajo Jamie Oliver. Prav z veseljem sem prebrala njen članek, saj je tudi meni njegovo kuhanje všeč.
dixi
član od 200517895 sporočil
član od 20043814 sporočil
Ravno konec peke breskvic iz zadnje revije Dober tek. Zadevo sem si zelo poenostavila in testo dala v brizgalno vrečko in nabrizgala kupčke. Vse je šlo zelo hitro. Zjutraj sem skončala tudi kapučino torto iz iste številke. Zgleda super, kakšen je okus, bodo pa jutri povedali.
lp Vesna
Zanima me katero revijo Dober tek ste kupile, mesečno ali posebno izdajo Domače slaščice?
aknelab
član od 20032565 sporočil
Jaz imam Domače sladice, super, včeraj sem testirala recept Lešnikovi rogljički, pridejo res krhki...na koncu sem sicer delala kar paličice:))))med drugimi je tudi recept za Ledene kocke, ko je ena zadnjič spraševala za recept...
Na revijo Dober tek sem naročena in tale je zadnja letošnja, se pravi decemberska.
lp Vesna
član od 200517895 sporočil
Ne vem, če bo držalo, na njej piše, da je posebna izdaja.
Tudi na KulSlo je objavljen en recept iz te številke:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10814

rimljanka
Bo držalo. nimam posebne izdaje, je navadna decemberska številka. Navedenega recepta v tej številki ni.
lp Vesna
član od 20046303 sporočil
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 464, prikazujem sporočila od 255 do 264
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.