Pijana Kokoš
A ne bi kakšnega izganjalca duhov še sem poklicali?
Dajte no, zli duhovi, pa starhovi v hišah, halo? Človek se boji tistega, česar ne pozna, pa vidi strahove še tam kjer jih ni.
No, saj, verejmite v to, če vam je tako ljubše, nimamnič proti, si pa mislim svoje. Kot ve o nas, drugače mislečih. Jaz imam raje kakšno oprijemljivo posvetno stvar, to mi lahko verjamete. Mamamia
mamamia
Tu sva si, Vendelina jr., podobni.
Feng shui menda podrobno razlaga o stvareh, ki jih sama delam kar sproti. Starih stvari (da se razumemo: nepomembnih, navlake, takih, ki se samo kopičijo in jih prelagaš kot nebodigatreba....) nikoli ne hranim. Včasih malce težko kaj zabrišem v keson, čez pol minute se več ne spomnim, kaj je to bilo in niti zadeve ne pogrešam, le svežino čutim in čistino tam, kjer je bil prej nekakšen kup nepotrebnih stvari.
Enako mislim o starih hišah in energiji, ki so jo prejšnji stanovalci pustili tam.
Vse vstran, le stene in tla naj ostanejo in temeljito čiščenje in obilo svežega zraka. Da se lahko moja energija svobodno naseli in zadiha ter prične ustvarjalno pot.
p.s.
čisto vsega nisem brala, le preletela sem vsa ta pisanja, od začetka pa me je kar malce kurja polt dajala....
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pijana Kokoš

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci