V nego sva dobila bonsaj, ki ima vse liste že suhe. Sedaj ne veva, kaj naj narediva razen tega, da ga vsak dan zalijeva kot piše na listku zraven bonsaja. Upam, da se ga lahko še reši. V meni ni kaj dosti vrtnarja,...
Hvala za pomoč.
Jelenckova![]()
V nego sva dobila bonsaj, ki ima vse liste že suhe. Sedaj ne veva, kaj naj narediva razen tega, da ga vsak dan zalijeva kot piše na listku zraven bonsaja. Upam, da se ga lahko še reši. V meni ni kaj dosti vrtnarja,...
Hvala za pomoč.
Jelenckova![]()
Jelenckova, a misliš, da v stanovanju brezi ali bukvi zdaj ne bo odpaslo listje?
Se pa strinjam, najbrž je res preživel prehud šok. Upam, da ti/vama ga uspe rešiti.
ziujooo MENE zanimaaa kak se obrezuje aali je kaksen poseben cas ko naj bi se obrezoval .... sam sem stare listke porezov in obnovil vejice tako da sem ih porezovv tam kjer se mi je zdeloo prevec .... imam obcutekk DA MALO DIVJAAA IN KAR RASTE .... je mogoce zaradi predobre zemlje lp tiln
tilen1234Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suši z zelenjavnimi polpeti

Pirini svaljki s pršutom