Živjo,
potrebujem malce pomoči. Ko delate podvarak (dušeno kislo zelje plus meso pečeno v pečici), ali surov
LP
juhica
Živjo,
potrebujem malce pomoči. Ko delate podvarak (dušeno kislo zelje plus meso pečeno v pečici), ali surov
LP
juhica
31. okt 2007 15:43
Jaz ga delam brez riža ( prvič slišim da bi riž bil v podvarku ). ežoj
31. okt 2007 15:51
muchos gracias lp juhica
31. okt 2007 15:53
Ja no, so variante brez riža (največ) in bolj šparovne variante (ko maš bol mal zelja), ki vključujejo riž. Pride bolj gosto (namesto podmeta ali drugih gostil, daš pač riž). LP juhica
31. okt 2007 17:11
Da se ne ponavljamo. Preberi spodaj. Želim dober tek.
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5866
Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 31. okt 2007 17:12:24
31. okt 2007 22:31
| juhica101 je napisal/a: |
| muchos gracias lp juhica |
1. nov 2007 0:14
Dragička in rimljanka, hvala. Podvarak uspel. Samo zaradi verskih razlogov sem uporabila na koščke narezanega popečenega piščanca. Jutri delam piščančje hrenovke v vlečenem(nimam na zalogi listnatega) testu z nadevom iz.....ne vem še čist natančno...bom malo improvizirala. Za večerjo pa pastirsko pito iz govedine in piščanca.... In še tebi hvala veverica za popravek, ker jaz v bistvu ne habla espanjol. Mi gre bolje z švabiš in ingliš
1. nov 2007 10:15
Hm hm, če se lahko še jaz vpletem v to "intratemo hispánico".... Veverica, "gracias" bo kar brez ostrivca.
1. nov 2007 10:27
Jaz ne hablam niti espanjol niti švabiš ( še slovenščina mi dela težave ( no, recimo )), ampak teya : muchas gracias za poduk o ostrivcih, verjamem, da mi bo to še prav prišlo. ežoj
1. nov 2007 11:20
juhica101, kaj pa, če namesto vlečenega testa vzameš skutnega?
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6682
Glede na komentarje (in ne samo te) je recept vreden preizkusa. In zelo enostaven.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie z marelicami

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo