Cena marcipana

ALI KDO VE KOLIKO JE CENA Kg MARCIPANA,UPORABLJAM SAMO TIČINO?NAJCENEJŠI PO MOŽNOSTI.hvala

koki

Marcipan pač ne more biti poceni, če so že mandlji tako dragi. In - priporočam uporabo malih črek, koki, da ne bo zgledalo, da kričiš na nas, Zahvališ se pa s šepetom. rimljanka
V lidlu stane 200gr 99 centov, kupila sem prejšnji teden Pitončica
Najbrž ne najcenejši, gotovo pa najboljši bo tisti, ki ga boš sama naredila. Receptov je na tej strani ničkoliko, vse kar rabiš je nekaj olupljenih (ali pa ne) mandljev, sladkor in malo jajčnega beljaka. Pa mikser, ali pa olio di gomito. nola
Mislim, da sem v Hoferju prejšnji teden plačala za 250g marcipana 1,49 EUR-a. Mijan
koki, v iskalnik odtipkaj domače marcipanovo testo. Mislim, da more biti to dober recept, ker ga je napisala jade. vida u.
rimljanka HVALA ZA ODGOVOR.IN NOBEN MI NE BO GOVORIL S KAKŠNIMI ČRKAMI NAJ PIŠEM. koki
Opa Lp tejka77
koki, te bomo dali pa na ignore, ker ne maramo kričanja. Loni Makaroni

Bom rajši brez komentarja ostala, koki.

rimljanka

Jaz tudi brez komentarja

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti