Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Tipkarske napake niso ravno pravopisne napake, zima. In velike črke so pač kričanje, oprosti, tak je bonton na spletnih forumih. Tudi na kulinaričnem. To ni samo moje osebno mnenje.
In, zima, ne strinjam se s teboj, preberi tudi njen drugi zapis v tem forumu. Ostajaš pri svojem?
Jaz sem ga tudi v Lidlu kupila včeraj. Super!
Sicer ga pa kupujem kar po kilo v A, čez mejo, pa je kar poceni, glede na to, kako draga so pri nas manjša pakiranja.
Rimljanka, s svojim vtikanjem in ukazovanjem včasih sama zanetiš iskro, se tega zavedaš? In oh ja, vse je v opisu nalog, če že s tem to opravičuješ...
lidka1. Koki je fantek (tako se vsaj zdi).
2. Rimljanka se ni čisto nič vtikala vanj ali mu ukazovala, ampak mu je samo PRIPOROČALA uporabo malih črk.
3. Če bi vsak od nas, ki drugim pridiga, kako se naj obnašajo, te svoje nasvete najprej sam upošteval, bi bila pa tale KulSlo že kar malo kičasta.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortilje s pivsko omako iz čokolade

Slivove rožice