Ojla!
Zanima me, na kakšen način naj pripravim žrebičkove zrezke. Golaž sem iz tega mesa že delala. Sedaj bi rada naredila nekaj novega.
Hvala za odgovore!
Jelenckova
Ojla!
Zanima me, na kakšen način naj pripravim žrebičkove zrezke. Golaž sem iz tega mesa že delala. Sedaj bi rada naredila nekaj novega.
Hvala za odgovore!
Jelenckova
Živijo!
Zanima me kateri del žrebička se lahko nareže bolj na debelo in za hitro pripravo, ne nekega mučenja po 45 minut in če mora biti meso zorjeno kot za goveji steak? hvala
Bržola, roastbeef, pljučna. Vsako meso mora biti zorjeno,povsem sveže se nikoli ne uporablja. Seveda pa je čas od zakola do uporabe pri žrebetih krajši kot pri govedini. Drugače pa, konjske/žrebičkove zrezke je potrebno peči zelo na hitro ker le tako so mehki, sočni in vrhunskega okusa..
hedonistmislila sem tako, da mi ga ni potrebno doma dajati v vakuum ali olje.. ker ta mesar mislim da ga ne zapakira vakuumsko.
kaj pa običajni žrebičkovi zrezki? je dovolj da se samo zapečejo ali se morajo še kuhati?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Ocvrtki s sirom in salso verde